-10%

JANOME SKYLINE S6

1062605
Servis od vrat do vrat
Preberi več
5 let garancije
Preberi več
Garancija nizke cene
Preberi več

Sodoben večnamenski šivalni stroj, 512 programov + ACU Feed Flex dodatni zgornji pogon.

 

 

 

 

Cena z ddv
1.331,10 €1.479,00 €
ali 24 x 67,79 € (leanpay)
Cena v zadnjih 30 dneh

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit
NA ZALOGI Dostava 1-3 dni

Japonski koncern šivalnih strojev Janome nadaljuje z najpopularnješo serijo strojev Skyline. Družina Skyline je dobila težko pričakovanega novega člana, Janome Skyline S6. Gre za nadgradnjo najuspešnejšega modela S5. Dodali so mu dodatni zgornji pogon Acu Feed Flex, hitri in pametni izbor najpopularnejših programov.

Šivalni stroj Skyline S6 je večji od standardnih šivalnih strojev. Prostor med iglo in roko stroja je 21 cm. Zaradi tega velikega prostora je šivanje na stroju zelo udobno. Tudi prosta roka oz rokavnik, ki je izredno koristnen pri zaključevanju rokavov, hlačnic, itd., je prostor na njem večji kot pri standardnih strojih in znaša 11 cm.

Računalniški šivalni stroj Skyline S6 ima 512 programov, vključno z ravnimi, elastičnimi, cik-cak, overlock, in dekoracijskimi šivi, tudi 11-imi vrstami samodejne izdelave gumbnic. Poleg tega je ta model šivalnega stroja opremljen s funkcijo šivanja črk, številk, znakov,... Izbira šivalnih programov je zelo preprosta, samo vnesite izbrano številko šiva oz programa, ki bo nato prikazana na prozornem LCD zaslonu, skupaj z namigi o priporočeni dolžini in širini šiva (nastavite ga lahko na 9 mm) in ustrezno šivalno tačko. Za še večje udobje, je proizvajalec Janome namestil 8 najpogosteje uporabljanih programov za šivanje, tako da lahko program izberete z enim samim klikom.

Šivalni stroj Janome Skyline S6 ima številne ugodnosti, med drugim tudi avtomatsko zatrjevanje (estetska zaščita šivov pred raztrganjem), samodejni odrez sukanca, drsnik za regulacijo hitrost šivanja, pozicioniranje igel, 6-točkovna LED osvetlitev delovnega območja, dvojni gumb za izbiro šivov igle (stroj označuje, na katere šive lahko uporabimo dvojno iglo) ali vgrajeni kolenski dvig šivalne tačke (proste so proste pri šivanju). To še vedno ni vse. Velika prednost šivalnega stroja Skyline S6 je 7-točkovni nastavljivi tlak pritiskanega stopala, kar v kombinaciji s 7-točkovnim transportnim mehanizmom SFS + in vgrajenim AcuFeed Flex ™ zgornjim transportom pomeni, da za Skyline S6 ničesar ni mogoče šivati. Z lahkoto šiva lahke, občutljive, raztegljive ali goste in trde materiale.

Šivalni stroj Janome Skyline S6 je dobro opremljen in odlično narejen. To je popoln šivalni stroj za ljudi, ki od stroja potrebujejo več, iščejo zanesljivost in enostavnost šivanja različnih materialov.

Za prave ljubitelje šivanja, quiltinga ali krpank.

Enostavna menjava vbodne plošče

Konverter za menjavo vbodne plošče ne potrebuje ne vijaka in ne izvijača zahvaljujoč novi tehnologiji OneStepTM Needle Plate Conversation. Enostavno pritisnete na vzvod konverterja, vbodna plošča samodejno poskoči ven iz ležišča, vzamete drugo vbodno ploščo (npr. za prešivanje) in jo enostavno namestite s clip zatičem.

Samodejno zatrjevanje šivov

Šivalni stroj ima samodejno zatrjevanje ravnih šivov na začetku in na koncu šiva.

Drsnik za regulacijo hitrosti šivalnega stroja

Elektronski šivalni stroji, kjub temu, da pritisnite stopalko do konca, začnejo šivati počasi potem pa zelo hitro preidejo v maksimalno hitrost, kar vam omogoča lažji nadzor nad šivanjem.

SFS+ transporter

SFS+ transporter (Superior Feed System) je sodoben, izboljšan sistem podajanja materiala pod šivalno tačko. 7-točkovni transportni sistem zagotavlja moč in enakomeren pomik blaga, pletiva, elastičnega materiala, svile, jeansa ali umetnega usnja.

Enostavna uporaba

Želite izbrati overlock šiv, pa ne veste kako? Z enim samim pritiskom izberete program, kjer je narisan overlock. Na ekranu se izpiše katero šivalno tačko je potrebno izbrati (na primer tačko "C"), dolžino in širino vboda šivalni stroj izbere samodejno (lahko pa izberete sami) in pričnete s šivanjem overlocka. Tako enostavno je tudi z ostalimi šivalnimi programi pa naj bo to aplikacijski šiv, elastičen cik-cak, dekoracija, itd.

Kolenski dvig šivalne tačke

Dvig šivalne tačke opravite enostavno s premikom vaše desne noge v stran, da so pri šivanju vaše roke proste. Dvig tačke je poljuben - lahko je minimalni pri šivanju robov, lahko maksimalni pri šivanju debelejših tkanin. Nepogrešljiv je tudi pri šivanju aplikacij.

Funkcija zatrjevanja enega vboda

Zelo uporabna funkcija pri zatrjevanju cik-caka, dekorativnih vzorcev, aplikacij, overlocka, prišivanje gumba, ... povsod, kjer potrebujete neopazno zaključiti šiv.

Dvojna igla

Šivalni stroj ima možnost šivanja z dvojno iglo.

Avtomatičen odrez sukanca

Stroj bo ob zaključku samostojno dvignil šivalno iglo in odrezal sukanec. Sukanec bo odrezan natančno, odrezan je spodaj in ne bo viden na vašem materialu. Stroj odreže sukanec v dolžini, da brez težav lahko nadaljujete s šivanjem, ne da bi ga potegnilo ven iz šivalne igle. Janome šivalni stroji imajo dvojni odrez sukanca, enako kot profesionalni konfekcijski šivalni stroji.

Regulacija pritiska šivalne tačke

Stroj ima 6 stopenjsko regulacijo pritiska šivalne tačke, kar omogoča enostavno šivanje jerseya brez nabiranja tkanine. Regulacija pritiska šivalne tačke omogoča tudi enostavno prišivanje aplikacij, zelo je v pomoč pri okroglinah, saj bo tačka "mehka" in boste brez problema vijugali po še tako zapleteni aplikaciji.

Rokavnik s praktičnim predalom za pribor

Šivalni stroj ima praktičen rokavnik za enostavno šivanje okroglih elementov, kot so hlače, rokava, skratka deli, ki so težje dostopni. V predalu pa je varno shranjen bogat pripadajoči pribor.

Ultra svetla LED osvetlitev

Šivalni stroj ima najnovejšo Ultra širokokotno LED osvetlitev, ki poskrbi za odlično osvetljenost delovne površine šivanja brez senc in prekomernega segrevanja stroja.

AcuFeed Flex

Vgrajen sistem dodatnega zgornjega pomika transportnih zobcev AcuFeed Flex z lastnim motorčkom odlično vodi vaše tkanine tako na zgornji kot na spodnji strani, ne glede na debelino tkanine. Idealno za prešite odeje, usnjene izdelke in nepogrešljivo pri patchworku.

Velika delovna površina

Janome Skyline S5 je večji kot običajni elektronski šivalni stroj - ima kar 21 cm razdalje med iglo in vratom stroja. To vam omogoča lažje šivanje večjih elementov, kot so npr. zavese.

O znamki

Janome je japonski proizvajalec šivalnih strojev s 100 letno tradicijo. Trenutno je v svetu šivanja vodilni in največji proizvajalec šivalnih strojev saj se lahko pohvali že z 70 milijoni proizvedenih strojev. Danes Janome niso samo šivalni stroji, temveč tudi vrhunski overlock, robilni in vezilni stroji ter tehnološko napredni roboti, ki se uporabljajo v industrijski proizvodnji. Janome izkoristi tam pridobljene izkušnje za ustvarjanje najkakovostnejšega šivalnega stroja.

Lahek dostop do notranjih delov stroja

Notranji deli šivalnega stroja so kovinske konstrukcije, kar zagotavlja trpežnost, stabilnost in dolgotrajnost. Lahek dostop do notranjih delov zagotavlja lažje vzdrževanje, ki podaljša življenjsko dobo šivalnega stroja.

Superiorno vdenjevalo sukanca v šivalno iglo

Vdenjanje sukanca v šivalno iglo ne more biti lažje. Nastavite sukanec, potisnite vzvod ... in šivajte. Zahvaljujoč napredni obliki novega vdenjevala bo sukanec vedno vdet enostavno in natančno.

Samodejna izdelava gumbnic (11 različnih)

Izdelava gumbnice je avtomatična - šivalni stroj na podlagi vašega gumba samodejno izdela gumbnico. Izdelava je profesionalna, saj se gumbnica najprej utrdi (da se ne zvija-tako, da je lepa na blagu), potem zašije in na koncu zatrdi, da se ne para. Šivalni stroj ima več različnih vrst gumbnic, saj se ene uporabljajo za jersey, druge za bombaž, svilo, tretje so dekorativne (očesne) za jakne, jeans, itd.

Velika izbira programov

Pregledno izbiranje med 512. programi šivanja, ki vsebujejo ravne, dekoracijske in overlock šive, šivanje abecede in številk, avtomatično šivanje gumbnic in še mnogo drugega.

Prenosni kovček

Prenosni kovček iz trde trpežne tkanine zagotavlja varno shranjevanje in prenašanje šivalnega stroja.

Glavne funkcije:

- 512 vgrajenih šivov (vključno ravni šiv, pokrivni šiv, elastični šiv, saten šiv, overlock šiv, cikcak šiv, gumbnice, abeceda,...)
- samodejni zgornji transportni pogon tačke; Acu Feed Flex
- 11 vrst gumbnic
- 4 vgrajene abecede in monogrami velikosti 9 mm
- gladka regulacija širina šiva (do 9 mm)
- gladka regulacija dolžine šiva (do 5 mm)
- površina med iglo in vratom stroja - 21 cm
- največja hitrost šivanja: 1000 vbod./min
- avtomatski odrez sukanca (z možnostjo samodejnega odreza ob koncu zadnjega šiva ali sekcije)
- možnost menjave vbdodne plošče brez uporabe izvijača (samo s pritiskom na gumb)
- LCD zaslon z osvetljenim ozadjem vam prikazuje vrsto podatkov o šivih in ustrezni izbiri tačk
- nastavljiva hitrost šivanja
- START/STOP gumb
- samodejno zatrjevanja
- avtomatsko vdenjevalo sukanca
- rokavnik - 20 cm
- 6 LED svetilk za osvetlitev delovne površine
- regulacija pritiska tačke
- avtomatsko programiranje šivanja npr.: zaporedje šivov, ustvarjanje monogramov,...
- zrcaljenje šivov
- vzvratno šivanje
- možnost uporabe kolenskega dviga tačke
- spust transportnih zobcev
- snap-on tačka SYSTEM MATIC
- polkrožni lovilec

 

Pripadajoča oprema:

- standard tačka
- tačka Acu Feed Flex
- tačka za robljenje
- tačka za zadrge
- tačka za gumbnice
- tačka za aplikacije in dekorativno šivanje
- tačka za slepi šiv
- overlock tačka
- tačka za vrvice 1/4" (6 mm)
- tačka za quiltanje
- tačka z zgornjim transportom
- tačka za šivanje gumbov
- vbodna plošča za šivanje ravnega šiva, prostoročno šivanje
- dodatna ploščica za fiksiranje blaga ob šivanju gumbnic
- vodilo za šivanje po robu
- 5 vreten
- nožek za paranje (gumbnic)
- škarice
- izvijač
- dodatno stojalo sukanca
- varnostno držalo za vretena (veliko in malo)
- kolenski dvig tačke
- prevleka Janome za stroj
- pedalo s kablom
- DVD navodila

 

Opomba glede debeline sukanca: šivalni stroj lahko uporablja najdebelejši sukanec v debelini #80. Običajno se v tekstilu uporablja tanjši sukanec debeline #120 (bombaž, jersey, svila), delovna oblačila sukanec #100 in dekorativni šivi za jeans, umetno usnje v debelini #80.

 

5.00 / 5

super stroj

Ta stroj je eden najboljši. Všeč mi je delovni prostor, enostavnost in zelo je močan.

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.